Bemanningsföretag för läkare: Är du redo att bli hyrläkare hos Nordic Medicare?

Nordic Medicare söker läkare inom alla medicinska områden, med och utan specialistbevis, till​ kortare och längre vikariat i Sverige, Norge och Danmark. Funderar du på att bli hyrläkare så kan vi​ erbjuda dig en enkel och attraktiv lösning.

Varför väljer läkare en tillvaro som hyrläkare hos Nordic Medicare?

Nordic Medicare ger alltid sina läkare en attraktiv vikarielön, snabb löneutbetalning samt erbjuder en hel paketlösning där de tar hand om allt det administrativa arbetet i samband med ett läkarvikariat. Som hyrläkare hos Nordic Medicare kommer du alltid vara i direkt dialog med en från vår personalstab som själv är utbildad läkare, sjuksköterska eller har en annan vårdutbildning vilket garanterar att hyrläkaren får ett exakt och snabbt svar på sina yrkesrelaterade frågor och därmed minimerar risken för missförstånd, osäkerhet och en felaktig placering i samband med ett läkarvikariat. En generell fördel med att bli hyrläkare är att det ger möjlighet för flexibla arbetsperioder, jobbutmaningar samt spännande upplevelser med möjlighet för att träffa nya kollegor.

Vi har läkare, som tidigare har haft heltidstjänster och nu arbetar hälften så många veckor om året men ändå får samma årslön som tidigare nu när de arbetar som hyrläkare. Andra läkare har valt att arbeta som hyrläkare på heltid och har gjort jobbet som hyrläkare till en livsstil.

Det ska vara enkelt och bekvämt för läkaren

När du ska iväg som hyrläkare via Nordic Medicare kommer du alltid att få en komplett paketlösning med kontrakt, vägbeskrivning, boende, försäkringar med mera. Vi ordnar allt det praktiska pappersarbetet och arrangerar alla dina resor och återbetalar efterföljande dina resekostnader efter överenskommelse med Nordic Medicare. Detta innebär att du som hyrläkare inte ska ägna tid på regler, pappersarbete och bokning av transport samt boende, utan uteslutande kan fokusera på läkarjobbet.

Du bestämmer själv var du vill arbeta

Eftersom Nordic Medicare i dag är ett av de största vikarie- och rekryteringsbyråerna inom hälso- och sjukvårdssektorn i Norden, kan vi med stor sannolikhet skaffa dig de läkarvikariat som passar till dina kvalifikationer samt önskad tidsperiod och geografiska placering.

Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta

En del tycker att det är för osäkert att vara hyrläkare eftersom man inte kan vara säker på en fast inkomst. Det är långt från verkligheten hos Nordic Medicare! Vi har ett stabilt kundkartotek i Norden och därför är det möjligt för oss att hålla dig sysselsatt. Du är därför som hyrläkare hos Nordic Medicare alltid garanterad olika hyrläkarjobb. Bemanningsföretag för läkare söker läkare till vikariat i Sverige och Norge. En av de ledande aktörerna inom utstationering av läkare. Hyrläkare lön?

Förmodligen marknadens högsta lön för hyrläkare