Bli hyrsjuksköterska (stafettsjuksköterska) hos Nordic Medicare

Nordic Medicare söker hyrsjuksköterskor till kortare och längre vikariat. Som hyrsjuksköterska hos Nordic Medicare kommer du att få en attraktiv lön, snabb löneutbetalning, olika möjligheter för arbetsplatser i Skandinavien och förmodligen den bästa servicen före, under och efter utstationeringen.

Du bestämmer själv var du vill arbeta som hyrsjuksköterska

Eftersom Nordic Medicare idag är en av de största vikarie- och rekryteringsbyråerna inom hälso- och sjukvårdssektorn i Norden, kan vi med stor sannolikhet skaffa dig de sjuksköterskevikariat som passar till dina kvalifikationer samt till den önskade tidsperioden och geografiska placeringen.

Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta som hyrsjuksköterska

Nordic Medicare har ett stabilt kundkartotek i Norden och därför är det möjligt för oss att hålla dig sysselsatt. En del sjuksköterskor arbetar för oss få veckor om året, medan en del av våra sjuksköterskor har gjort det till en livsstil att vara hyrsjuksköterska för oss, där de hela tiden själva kan säga ja eller nej, när Nordic Medicare erbjuder ett specifikt sjuksköterskevikariat.

Vi observerar ofta tre typer av vägar som våra hyrsjuksköterskor väljer. En del väljer att arbeta som hyrsjuksköterska parallellt med deras heltidstjänst. Andra är pensionerade som sjuksköterska och vill ha en smidig övergång från arbetsmarknaden till tillvaron som pensionär med möjlighet att ta sjuksköterskevikariat efter sjuksköterskans behov.

Hos Nordic Medicare får du en attraktiv lön och en snabb löneutbetalning (senast 6-8 vardagar efter att vi har fått dina bilagor och eventuellt tidrapport). Beroende på den geografiska placeringen och tidsperioden samt eventuella skift som är frivilliga, kan du själv ha inflytande på hur mycket du vill tjäna.

Vi ordnar allt för dig hyrsjuksköterska 

Om du tar ett sjuksköterskevikariat i utlandet eller långt bort från ditt eget hem ordnar Nordic Medicare och står för de relaterade utgifterna i förbindelse med sjuksköterskevikariatet i form av bostadsutgifter, reseutgifter (flyg, tåg eller bil) och försäkringar. Som utstationerad sjuksköterska hos Nordic Medicare ordnar vi självklart även allt det praktiska för dig när det gäller anställningsvillkor, att få utländsk legitimation, ifyllande av diverse dokument mm.

Det är bara att komma igång!

I dag har flera hundra sjuksköterskor valt en tillvaro som stafettsjuksköterska hos Nordic Medicare – och kanske du är den nästa? Kontakta oss och hör mer om hyrsjuksköterskemöjligheterna för dig eller börja med att fylla i vår vikarieblankett redan idag. stafettsjuksköterska  Bemanningssjuksköterska sjuksköterska sjuksköterskor sjuksköterske hyrsjuksköterskor

Förmodligen marknadens högsta lön för hyrsjuksköterskor