Undersköterskevikarie. Undersköterska vikariat » Attraktiv lön

NY INFORMATION OM COVID-19. LÆS MERE HER!

Kære alle sammen

Vedrørende: Udrulning af vaccination mod covid-19

Når de første vacciner mod COVID-19 er leveret til Danmark, kan vi begynde at tilbyde vaccinationer. Vaccinationer vil være frivillige og gratis, og udgangspunkter er, at vacciner kun blive tilbudt til de befolkningsgrupper, de er godkendte til. Udrulningen af vaccinationer vil forløbe i faser, hvor grupper i størst risiko prioriteres først.

Udgangspunktet er, at alle borgere vil få direkte besked fra myndighederne om hvor og hvordan i henhold til flowchart som kan ses via linket nedenfor og indkaldelsen vil ske via plejehjem, E-Boks og arbejdspladsen.

Læs mere her

Gör det till en livsstil att vara undersköterskevikarie​

Nordic Medicare har ett stabilt kundkartotek i Norden som skapats på bakgrund av ramavtal, nätverk samt vår kännedom till marknaden. Du är därför som undersköterskevikarie hos Nordic Medicare alltid garanterad olika vikariat som undersköterska. En del undersköterskor arbetar för oss få veckor om året, medan andra undersköterskor har gjort det till en livsstil att vara undersköterskevikarie för oss.​

Varför ska jag bli undersköterskevikarie hos Nordic Medicare? 

Med utsikten till en attraktiv lön och snabb löneutbetalning hos Nordic Medicare är det inte konstigt att en del undersköterskor väljer att bli undersköterskevikarier. Dessutom ger vikarietillvaron möjlighet för flexibla arbetsperioder, jobbutmaningar samt spännande upplevelser.

Som en dominerande aktör inom vikarie- och rekryteringstjänster till hälso- och sjukvårdssektorn i Norden, kan vi med största sannolikhet skaffa dig de undersköterskevikariat som passar till dina önskemål. Detta innefattar dina preferenser i förhållande till geografisk placering, vikariatets längd samt möjliga skift.

Vi hjälper dig på alla plan

Det ska vara en bra och enkel upplevelse att vara undersköterskevikarie hos Nordic Medicare. På den yrkesmässiga fronten hjälper vi dig med rådgivning när det gäller dina vikariemöjligheter. Hos oss kommer du alltid att komma i dialog med en läkare, sjuksköterska eller annan vårdutbildad person som kommer att hjälpa dig. När du väljer att ta ett undersköterskevikariat hos Nordic Medicare tar vi ansvaret för en lång rad praktiska uppgifter som kontrakt, relevanta försäkringar, löneutbetalning samt diverse andra administrativa uppgifter. Vi gör en komplett paketlösning som du får hemskickad innan vikariatet påbörjas som en säkerhet för oss att du är välinformerad. Vi ordnar således allt det praktiska pappersarbetet. Detta innebär att undersköterskan inte ska ägna en massa tid på regler, pappersarbete och eventuell bokning av transport samt bostad, utan istället kan fokusera på sitt arbete när han/hon är framme hos kunden (patienterna). Vi strävar efter att ge den bästa servicen gentemot undersköterskan så att vikarien har tid till att ge den bästa servicen gentemot patienterna.

Bli en del av vår vikariestab för undersköterskor

Gör som andra undersköterskor och få nya och spännande upplevelser på det yrkesmässiga såväl som det personliga planet. Kontakta oss för mer information eller fyll i vår elektroniska vikarieblankett redan idag.

Undersköterskevikarie. Undersköterska vikariat. Attraktiv lön, Undersköterska vikarie lön

Förmodligen marknadens högsta lön för undersköterskevikarier