Legejobber. Nordic Medicares tilbyr legejobber innen helsesektoren

NY INFORMATION OM COVID-19. LÆS MERE HER!

Kære alle sammen

Vedrørende: Udrulning af vaccination mod covid-19

Når de første vacciner mod COVID-19 er leveret til Danmark, kan vi begynde at tilbyde vaccinationer. Vaccinationer vil være frivillige og gratis, og udgangspunkter er, at vacciner kun blive tilbudt til de befolkningsgrupper, de er godkendte til. Udrulningen af vaccinationer vil forløbe i faser, hvor grupper i størst risiko prioriteres først.

Udgangspunktet er, at alle borgere vil få direkte besked fra myndighederne om hvor og hvordan i henhold til flowchart som kan ses via linket nedenfor og indkaldelsen vil ske via plejehjem, E-Boks og arbejdspladsen.

Læs mere her

Karriärrådgivning

Vi erbjuder dig möjligheten att prata om dina yrkesmässiga och personliga ambitioner i detalj och vi gör allt vi kan för att peka ut just dina talanger i förhållande till ett väldefinerat jobb. Vi ger dig ett väldokumenterat och realistiskt bild av en given tjänst och företag, så att du på bakgrund av dessa informationer kan ta ett noga genomtänkt beslut om din framtida karriär.

Om vi inte har en optimal arbetsgivare på handen som uppfyller dina behov och kompetenser, kommer vi med ditt tillstånd registrera dig på bakgrund av vårt karriärsrådgivningssamtal i vår kandidatbank eller hänvisa dig till andra samarbetspartner.